Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

marți, 11 septembrie 2018

Săptămâna surprizelor

Viața de școlar în clasa I nu este ușoară! Anul acesta avem grijile și responsabilitățile unor școlari cu drepturi depline.
Școlăreii s-au bucurat nespus când au aflat că vom avea un catalog MARE așa așa cum am văzut noi la colegii noștri, trebuie să „scăpăm” de grija și calvarul trezirii de dimineață pentru că trebuie să ajungem neapărat la ora 8.00 (așa că deja se laudă care mai de care că s-au dus la culcare mai devreme), vom avea carnet de note și teme.
Dar ce atâtea griji! Săptămâna aceasta este prima săptămână din clasa I așa că o vom petrece într-un mod oarecum inedit. Împreună și de comun acord am declarat această săptămână ca fiind SĂPTĂMÂNA SURPRIZELOR. O primă surpriză demnă de un școlar adevărat au fost manualele noi nouțe, proaspăt venite de la editură și pregătite pentru a fi răsfoite și analizate:


O altă surpriză minunată a acestei zile a fost covorul-puzzle, cu litere și cifre, de care școlăreii s-au declarat extrem de încântați și l-au asamblat imediat dovedind că sunt cu toții o echipă și pot lucra împreună:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu