Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Prăjitura ”Crenguțe”

Astăzi vom găti ... crenguțe! Suntem foarte hotărâți să reușim, în special că mami a pregătit aluatul deja. Iată cum a procedat:
A folosit următoarele ingrediente: 200g zahăr pudră, 50g margarină de prăjituri, 1 ou, o linguriță bicarbonat, 2 linguri duuuuuulci de miere, 2 linguri lapte dulce. A făcut un aluat puțin mai tare, l-a pus pe dosul unei tăvi, l-a copt și a vut grijă să-l taie ușor când încă era cald.
GLAZURA am pregătit-o noi din: 250 g zahăr, 1 pachet de margarină, 3 linguri cacao. Le-am fiert două minute. Apoi am luat ”crenguțele” și le-am tăvălit mai întâi prin glazură, apoi prin nucă de cocos.
                                                                      
Imagine: haisagatim.ro
POFTĂ BUNĂ!
Secret: uneori crenguțele le facem din aluat de pandișpan; ca divertisment, le putem tăvăli și prin nucă mărunțită, în funcție de preferințe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu