Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

duminică, 17 noiembrie 2013

1 Decembrie- imagini

 Imaginile acestea reprezintă doar câteva dintre simbolurile României. Merită să le respectăm, dar să îi învățăm și pe copiii noștri ce înseamnă respectul pentru ele.

1 Decembrie-Marea Adunare de la Alba Iulia

Adunarea de la Alba Iulia s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, la care au participat 1228de delegați. Aceștia erau reprezentanții celor 130 de cercuri electorale din 27 de comitate românești, reprezentanți ai episcopiilor, ai societăților culturale românești, ai școlilor și institutelor pedagogice, etc.

1 Decembrie-semnificație

    Românii de pretutindeni serbează, pe data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Se cuvine să trecem în revistă semnificația acestei sărbători, semnificație încărcată de istorie....

Suntem români - proiect

Proiectul  se va desfășura pe o perioadă de două săptămâni și se va finaliza în cadrul proiectului județean care poartă același titlu. Următoarele activități vor fi desfășurate în săptămâna 19 - 22 noiembrie. Pe măsură ce vom derula proiectul, vom reveni cu detalieri ale activităților, dar și cu imagini:

Mândru că sunt român

România-i țara mea și sunt mândru că sunt român. Meleagurile acestea mi-au îndrumat primii pași în viață . Când spun român îmi vin o mulțime de gânduri în minte:

Diploma 1 Decembrie

Și în această zi festivă școlăreii vor fi foarte încântați să primească diplome!Modelele noastre sperăm că vă vor ușura munca: