Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

duminică, 17 mai 2015

„Înmulțirea cu 7”(exersare)

Exersarea înmulțirii pas cu pas ne-a ajutat să înțelegem destul de ușor această operație matematică. Acum putem să spunem că termenii matematici specifici înmulțirii ne sunt familiari și ne descurcăm cu ei. Fiți cu ochii pe noi! Mai avem fișe gata pregătite să le postăm și pentru alți școlărei interesați:

.„Ordinea efectuării oprerațiilor”

Fișa am folosit-o în cadrul proiectului „Călătorii, aventuri” atunci când am studiat la C.L.R. textul „Vrăjitorul din Oz”. Școlăreii au fost foarte încântați să parcurgă întreg traseul alături de personaje iar când au ajuns la castelul Marelui Vrăjitor au avut și ei se transmis câteva dorințe pe care le-au scris pe bilețele colorate:

C.L.R:„Ursul cafeniu”

Fișa face parte din „Aventura cunoașterii” - editura Edu, o lucrare pe care v-o recomandăm cu plăcere. Fișele pe care le veți descoperi sunt excelente pentru recapitularea finală. În plus, toate fișele sunt perforate astfel încât pot fi aașate foarte ușor în portofoliu:

„Înmulțirea cu 6”(aprofundare)

Suntem școlărei destoinici și ne descurcăm tot mai bine cu înmulțirea. Fișa ne ajută să aprofundăm cunoștințele noi pe care le-am dobândit: