Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

duminică, 21 iulie 2013

Animale din alte țări

Prin desen cei mici se apropie tot mai mult de lumea înconjurătoare. Desenul este activitatea prin care copiii își exersează talentul și imaginația, dar prin această activitate ei își alimentează permanenta curiozitate. Planșele cu animale care trăiesc în alte țări îi vor încânta și le vor colora cu plăcere.

Animale sălbatice

Lumea animalelor a fascinat permanent deopotrivă pe cei mici, dar și pe cei mari. Prin desen, copiii se apropie cu plăcere de această lume minunată. Planșele selectate de noi sperăm să vă facă plăcere, iar copilașii să-și folosească îndemânarea și imaginația pentru a le da viață.

Animale domestice

Copiii sunt fascinați de lumea minunată a animalelor. Planșele de colorat cu imagini semnificative, care surprind această lume, îi atrag și-i încântă deopotrivă. Am selectat și noi câteva din planșele care ne-au încântat în mod deosebit și pe care le-am colorat sau pictat cu atâta interes!

Ciupercuțe vesele de colorat

Cu siguranță copiii vor fi foarte încântați să dea viață acestor desene vesele. Fie că le vor colora sau picta, activitatea va fi la fel de plăcută și copiii se vor implica bucuroși în realizarea ei.

De colorat legumele

Prin desen copilul învață să descopere lumea înconjurătoare. Nu este întâmplător că desenul este una din activitățile sale preferate. Colorând, el reușește să rețină mai ușor ceea ce este esențial, dezvoltându-și în același timp dexteritățile necesare în activitățile ce vor urma.

De colorat fructe

Una din activitățile preferate ale copiilor o reprezintă cea de colorat. Planșele următoare vor reuși să satisfacă pe deplin nevoia copiilor de a se exprima prin desen.