Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 15 mai 2015

M.E.M.-„Înmulțirea cu 4”(probleme)

Rezolvarea de probleme este esențială pentru dezvoltarea gândirii logice a școlăreilor. Tocmai de aceea, enunțul problemelor trebuie să fie clar, concis, astfel încât elevii să înțeleagă enunțul și să poată rezolva corect problemele:

„Înmulțirea cu 4”(aprofundare)

Rezolvarea acestei fișe le oferă posibilitatea școlăreilor să exerseze noțiunile deja cunoscute despre operația de înmulțire. În plus, ușor-ușor, avem ocazia să înțelegem ordinea operațiilor:

Înmulțirea cu 4 (exersare)

Fișa cuprinde exerciții variate, nu foarte dificile, care să-i ajute pe școlărei să deslușească tainele înmulțirii cu 4. A ceste exerciții sunt concepute în așa fel încât școlăreii să rețină mai ușor înmulțirea, dar și să -și însușească termenii matematici specifici acestei operații. Sper că școlăreii o vor lucra cu plăcere:

„ZIUA EROILOR”-21 MAI 2015

Anul acesta sărbătorim Înălțarea Domnului pe data de 21 mai. Cu acest prilej se sărbătorește și „Ziua eroilor”. În această sfântă zi se aduce un cald omagiu tuturor bărbaților și femeilor care au luptat în armata română. Bisericile române pomenesc eroii căzuți la datorie în luptele duse pentru credință, dreptate și libertate.