Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

duminică, 7 septembrie 2014

M.M.-„Din nou la școală”

Un alt fel de... „Scăunele muzicale!”
Ne-am tot gândit cum am putea să îmbinăm muzica, mișcarea, amintirile de vacanță... distracția... într-un singur joc. Iată la ce ne-am gândit:

Știe toată lumea jocul intitulat: „Scăunele muzicale”! În centru așezăm un număr de scăunele cu unul mai puțin decât numărul participanților (ideal ar fi să le așezăm în formă de cerc, spre exterior). Atunci când muzica pornește, participanții execută mișcări ritmate, pași de dans, rotindu-se în jurul scăunelelor. La un moment dat, muzica se oprește și participanții ocupă scaunele. Unul dintre participanți va rămâne fără scaun. În mod normal, acesta este eliminat ( conform jocului clasic). Noi însă schimbăm regula puțin: concurentul rămas fără scaun va povesti o întâmplare haioasă din vacanță, apoi, în timp ce jocul continuă, va desena o amintire din vacanță!
       Un scăunel este eliminat astfel încât întotdeauna să rămână un număr de scaune cu 1 mai puțin decât concurenții și jocul se reia!
      Credeți că va fi distractiv? Vom încerca și noi și vă vom transmite impresiile noastre!
      La final puteți să desemnați și câte un câștigător pentru cea mai haioasă povestire sau cel mai reușit desen! Astfel școlăreii vor fi mult mai încântați să se implice în cadrul jocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu