Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 2 martie 2018

O modalitate elegantă de prezentare a diplomelor pentru mame

Fiecare mămică va primi, ca simbol al iubirii și aprecierii noastre, o diplomă care să demonstreze cât de mult o prețuim.
În oferirea cadourilor știm cu toții că gesturile mărunte și detaliile atent gândite dau un farmec aparte evenimentului. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit ca înmânarea diplomelor pentru mămicile noastre să devină un moment unic și memorabil. Am reușit să punem la punct un mod elegant de a prezenta și înmâna aceste prețioase dovezi de apreciere din partea noastră. 
Iată cum vom proceda:
VARIANTA SIMPLĂ:
Vom decupa, din carton roșu, o fâșie lată de aproximativ 3 cm și din coală albă o fâșie ondulată cu o lățime de aproximativ 1 cm:
Vom lipi fâșia albă pe jumătatea fâșiei roșii și obținem o frumoasă bandă decorativă în culorile mărțișorului.
Pliem banda decorativă și o lipim la capete formând un inel. Decupăm, din carton roșu, o inimioară pe care o lipim peste linia de îmbinare a inelului obținut (poate fi utilizat un capsator). Răsucim, sub formă de sul, diploma și o introducem prin inel. Vom obține o frumoasă prezentare a diplomei ce urmează să fie înmânată, cu mare dragoste, scumpei mămici alături de un sărut și o îmbrățișare:



VARIANTA 2:
Fâșia decorativă se obține în același mod prezentat mai sus. Din carton roșu vom decupa două inimioare, egale ca mărime. Vom tăia inimioarele pe linia marcată din mijloc, lipim o inimioară la un capăt al fâșiei decorative, iar cealaltă la celălalt capăt. Vom răsuci fâșia decorativă sub forma unui inel, introducem inimioarele una în alta prin liniile tăiate și vom obține un inel decorativ ornat cu o inimioară 3d:

Sperăm că ideile noastre v-au fost de folos. În funcție de mărimea diplomei inelul poate fi realizat de diferite lărgimi, dar dimensiunea lățimii este potrivită pentru orice model.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu