Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

miercuri, 21 iunie 2017

O nebunie de vară

Din punct de vedere calendaristic, vara s-a instalat pe meleagurile noastre de mai bine de-o jumătate de lună. A sosit și vacanța iar festivitățile cu „surle și trâmbițe” care au marcat sfârșitul anului școlar au rămas în urmă, ca un ecou, fiind deja înscrise la capitolul „amintiri”.
Pliantele oferite de supermarket-uri abundă de imagini vesele care promit o vară de neuitat. Reclamele au căpătat și ele un „iz” vesel și relaxant de vară. Cum poți avea parte de o vară de neuitat într-un mic oraș de provincie, în care nu se întâmplă nimic? Poți merge la plimbare, dar în câteva ore constați că ai luat la picior toate străduțele și, oricum, nu este o activitate pe care s-o repeți cu plăcere zilnic.
Mănânci o înghețată pe bancă, în parc, și visezi la o...nebunie de vară în care fiecare zi să te relaxeze și să te umple de energie. Nu! În orașele mici, de provincie, nu prea se întâmplă nimic vara. E la fel ca în celelalte anotimpuri, doar decorul este puțin diferit. Cel puțin este liniște, zilele nu te surprind cu cine știe ce noutăți și timpul curge lin. Cum vom schimba aerul de liniștit de provincie și-l vom transforma în clipe memorabile pe care să le putem înscrie mai târziu în capitolul amintirilor? Nu știu. Împrumutăm puțin din veselia reclamelor destinate concediului de pe perioada verii și așteptăm să ne vină idei de activități cât mai drăguțe care să ne înveselească și să ne relaxeze...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu