Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 2 februarie 2018

Felicitări de Sf. Valentin

Nu sunt neapărat adepta „împrumutării” sărbătorilor - slavă Domnului, ca popor tradiționalist, avem și noi destule - dar îmi surâde sărbătorirea dragostei, respectului și aprecierii persoanelor dragi cu orice ocazie.
Prin urmare, sărbătoarea de Sf. Valentin ne oferă, o dată în plus, această ocazie și chiar și cei mai mici școlărei își pot exprima frumoasele sentimente pe care le au pentru persoanele din jurul lor.
Mă gândeam, cu această ocazie, să organizăm o activitate în care ne dăruim și unii altora, colegi între colegi,  un simbol al aprecierii noastre, însoțit de câteva cuvinte frumoase. Bineînțeles că nu vom uita nici de celelalte persoane pe care le apreciem și iubim: părinți, frați sau bunici. Pentru fiecare vom avea un mic simbol al dragostei noastre de oferit. În acest sens am realizat câteva modele de felicitări. Ele vor fi puse la dispoziția școlăreilor care sunt liberi să aleagă modelul de felicitare pe care îl vor confecționa și oferi fie unui coleg, fie membrilor familiei:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu