Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

marți, 16 octombrie 2018

Fantezie de toamnă: lucrări cu frunze presate (A.V.A.P.)

Inspirați de toamna aceasta minunată, ne-am exersat imaginația și talentul în realizarea unor lucrări cu ajutorul frunzelor presate.
Bineînțeles că, pentru obținerea unor lucrări reușite - demne de școlărei talentați, serioși și pricepuți - ne-am pregătit materialele din timp.
Într-o zi frumoasă, cu soare blând, am pornit împreună pe cărările toamnei căutând cele mai frumoase frunze. A fost o experiență minunată, ne place să realizăm lucruri împreună, am căutat, găsit și ales frunze minunate pe care le-am așezat frumos între paginile unor reviste vechi și, timp de câteva zile, le-am lăsat să se preseze.
În ziua premergătoare activității am stabilit împreună tema, am întocmit o listă cu materialele necesare în realizarea activității și am aruncat o privire pe internet în căutare de inspirație.
Lista noastră cu materialele necesare s-a dovedit una scurtă și am constatat că avem toate materialele necesare pentru a putea realiza lucrări minunate. Prin urmare, am avut nevoie de:


  • lipici lichid (aracet)
  • pistol de lipit cu silicon - opțional, pentru școlăreii care doreau să folosească în lucrări și semințe
  • frunze presate
  • inspirație și imaginație

Școlăreii au dat dovadă de multă imaginație și talent în realizarea lucrărilor și toți am fost încântați de rezultatul muncii noastre:











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu