Ajutați-ne să fim eficienți! CONDICA DE SUGSTII

vineri, 21 aprilie 2017

În excursie: Muzeul Golești

Situat lângă Pitești, ca să poți ajunge la Muzeul Golești trebuie să parcurgi câțiva kilometri pe șoseaua veche (de centură) care duce spre București.
Drumul este bun și marcat foarte bine iar indicatoarele te ajută să găsești foarte ușor destinația. Aici, la Muzeul Golești, poți petrece o zi minunată alături de familie, dar și câteva ore bune dacă te afli într-o excursie. Este un loc minunat, încărcat de istorie iar doamnele care te întâmpină la intrare, zâmbitoare și amabile, prevestesc parcă toate clipele magice ce vor urma. Doamna care a însoțit grupul nostru a avut mare grijă să prezinte istoria locului pe înțelesul copiilor, noi fiind un grup cu elevi de clasa a II-a și a IV-a. Astfel, prezentarea nu a fost anostă și plictisitoare, ci una constructivă. Școlăreii nu mai conteneau cu întrebările și comentariile lor și, în cele din urmă, au concluzionat că și-ar dori să locuiască acolo. Nu e de mirare! În una din excursiile anterioare își doreau să locuiască în Castelul Bran!
A fost o experiență de neuitat și ne-am propus să revenim la vară atunci când vom putea să luăm lecții de echitație pe ponei sau pe cai.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu